Serienummers handmatig toevoegen

Serienummers toevoegen kan handmatig of via een import. In dit artikel ontdek je hoe je stap voor stap handmatig het merk, model en serienummer van al je batterijen kan aanvullen en indienen.

Opgelet: voor niet alle batterijen dien je een serienummer door te geven. Hier lees je meer over voor welke batterijen dit wel het geval is: Batterijen met serienummers.

• Ga onder Aangiften naar ‘Serienummers’
  • Klik op de aangifte waarvoor je serienummers wil toevoegen
  • Je krijgt een lijst te zien met hierin alle batterijen van deze aangifte waarvoor een serienummer moet doorgegeven worden.
  • Klik in de kolom Merk bij de batterij waarvoor je dit wil invullen en selecteer het merk in de dropdown. Je kan hier ook gebruik maken van een zoekfunctie.
  • Klik in de kolom Model en selecteer het model dat van toepassing is. Dit kan op dezelfde manier als voor Merk.
  • Klik tenslotte in de kolom Serienummer en vul handmatig het serienummer in.
  • Doe dit vervolgens voor alle batterijen in de lijst.

Het is belangrijk dat je eerst het merk ingeeft: op basis hiervan krijg je immers de juiste keuzelijst te zien van de verschillende modellen.

Staat een bepaald merk of model dat je nodig hebt niet in de keuzelijst? Neem dan contact met ons op.

Je serienummer-aangifte bevestigen

Alle gegevens correct ingevuld? Klik op ‘Bevestigen’ en je serienummer-aangifte is in orde!