Hoe beheer ik de rollen van gebruikers?

In MyBebat heb je de mogelijkheid om binnen dezelfde organisatie met verschillende gebruikers samen te werken. Wie een beheerdersrol heeft (Organisatiebeheerder, aangiftebeheerder of locatiebeheerder) kan de rollen van andere gebruikers wijzigen. Om dit te doen, volg je deze stappen:

• Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op je organisatie (helemaal bovenaan)
  • Ga naar ‘Gebruikers’
  • Vind in het overzicht de gebruiker waarvan je de rollen wil bewerken en klik op deze lijn. Klik vervolgens op de knop ‘Rollen beheren’. Je kan ook in het gebruikersoverzicht gaan naar het meer-icoon dots-vertical (drie bolletjes) achteraan en daar rechtstreeks op ‘Rollen beheren’ klikken.

Je krijgt nu een venster te zien waarin je de bestaande rollen van deze gebruiker kan zien en aanpassen.

Tevreden over de geselecteerde rol(len)? Klik op ‘Rollen bijwerken’.

De gebruiker krijgt een e-mail met de melding dat zijn/haar rollen zijn gewijzigd. Je kan nooit rollen beheren of aanpassen waartoe je zelf geen rechten op hebt: Verschillende rollen & rechten.