Een overzicht van alle Bebat-codes

Iedere aangifte in MyBebat dient te gebeuren op basis van Bebat-codes.

Op MyBebat kan je het overzicht met Bebat-codes raadplegen.

• Ga naar ‘Aangiften’ > ‘Batterijen & Bebat-codes'
  • Filter bovenaan op de variabele(n) van je keuze

De lijst die je te zien krijgt varieert naargelang je maandelijkse of jaarlijkse aangiften doet: je krijgt dus enkel de Bebat-codes te zien die voor jou van toepassing zijn.

Ontdek in dit artikel wat het verschil is tussen maandelijks en jaarlijks batterijen aangeven: Verschil maandelijkse en jaarlijkse aangifte.

Wil je de lijst met Bebat-codes downloaden?

• Ga op de pagina 'Batterijen & Bebat-codes' rechts bovenaan naar ‘download-2-3 Alle Bebat-codes downloaden
  • Kies in de dropdown een bestandstype naar keuze: CSV, XLSX of XML
  • Klik op de groene button download-2-3 Downloaden’