Wat als ik mijn wachtwoord voor MyBebat vergeten ben?

Ben je je wachtwoord voor je MyBebat-profiel vergeten? Geen probleem, je kan eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

• Ga naar https://my.bebat.be/
  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten’
  • Vul je e-mailadres in waarmee je op MyBebat geregistreerd bent
  • Klik op ‘Versturen’

Je ontvangt onmiddellijk een e-mail met een link en instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Voor de veiligheid van je profiel raden we je aan om een sterk wachtwoord in te stellen. Kies een wachtwoord met volgende eigenschappen:

• Minstens 8 karakters
  • Kleine en grote letters
  • Minstens 1 cijfer (0-9)
  • Minstens 1 symbool (@#^&*-_)