Aanmelden of registreren bij MyBebat

Om toegang te krijgen tot het portaal MyBebat, moet je organisatie geregistreerd zijn bij Bebat en moet je een persoonlijk profiel hebben waarmee je kan aanmelden. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Heb je al een profiel bij MyBebat?

Meld je als volgt aan in het portaal:

• Ga naar https://my.bebat.be/
  • Voer je e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op ‘Aanmelden’

Je hebt nu toegang tot je persoonlijke MyBebat-profiel.

Heb je een profiel bij Bebat, maar nog niet bij het vernieuwde MyBebat-portaal?

Als je organisatie een account had op MyBatbase (voor deelnemers) of het oude MyBebat (voor inzamelpunten), kan je de bestaande gegevens overdragen naar het nieuwe portaal MyBebat. Doe de overstap meteen via https://my.bebat.be/.

Is je organisatie geregistreerd op MyBebat, maar heb jij nog geen gebruikersprofiel?

Vraag aan je organisatiebeheerder om je toe te voegen als nieuwe gebruiker. Weet je niet wie je organisatiebeheerder is? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen nakijken.

Ben je nog niet geregistreerd bij Bebat?

Dan kan je je via https://my.bebat.be/ meteen registreren als deelnemer en/of inzamelpunt.

Nadat je een registratieaanvraag gedaan hebt, ontvang je nog een bevestigingsmail. Ons team evalueert vervolgens je aanvraag en laat je zo snel mogelijk iets weten.