Een gecorrigeerde aangifte indienen

Wanneer je bezig bent met het corrigeren van een aangifte, kan je die aangifte op elk moment verlaten. Je ingevoerde gegevens worden dan automatisch opgeslagen.

Wanneer je klaar bent met het uitvoeren van de correcties, moet je de gecorrigeerde aangifte nog definitief indienen, net zoals je oorspronkelijke aangifte. Klik daarvoor onderaan op de knop ‘Nakijken & indienen’.

Je krijgt dan een overzicht te zien met alle ingevoerde gegevens. Kijk die goed na, vink de checkbox aan om te bevestigen dat alles in orde is en klik vervolgens op ‘Indienen’ om je gecorrigeerde aangifte definitief in te dienen.

Status ‘Ingediend’

Deze aangifte werd succesvol ingediend.

Status ‘Ingediend’ en vergrendeld

Staat er een slot-icoontje lock-1 bij je ingediende aangifte? Dat betekent dat de toegestane termijn om correcties uit te voeren overschreden is. Toch nog een correctie uit te voeren? Dan vragen we je om ons te contacteren.