Een correctie herstellen of verwijderen

Wanneer een correctie nog niet is ingediend, heb je de mogelijkheid om alle wijzigingen ongedaan te maken door te herstellen, of de volledige correctie te verwijderen.

Een correctie herstellen (alles ongedaan maken)

Je kan de correcties ongedaan maken. De correctie blijft bestaan maar alle wijzigingen worden gewist, zodat je opnieuw kan beginnen.

• Klik op het meer-icoon dots-vertical (3 bolletjes)
  • Selecteer ‘Correctie herstellen’
  • Je krijgt een melding te zien dat alle correcties hersteld werden

Een correctie verwijderen

Je kan de aangemaakte correctie ook in het geheel weer verwijderen, zolang deze nog niet ingediend is. Doe dit enkel wanneer je oorspronkelijke aangifte toch correct was en je dus geen correctie hoeft in te dienen.

• Klik op het meer-icoon dots-vertical (3 bolletjes)
  • Selecteer ‘Correctie verwijderen’
  • Je krijgt nogmaals de vraag of je zeker wil verwijderen. Indien dit niet het geval is, kies je ‘Correctie behouden’ en anders op ‘Correctie verwijderen’