Je aangifte indienen

Wanneer je bezig bent met het invullen van een aangifte, kan je die aangifte op elk moment verlaten. Je ingevoerde gegevens worden steeds automatisch opgeslagen. Deze gegevens worden dus bewaard, maar zijn op dit punt nog niet ingediend.

Aangifte doen in MyBebat kan als volgt:

Wanneer je klaar bent met het invoeren van batterijen (en de nodige gegevens), moet je de aangifte nog definitief indienen. Klik daarvoor onderaan op de knop ‘Nakijken & indienen’.

Je krijgt dan een overzicht te zien met alle ingevoerde gegevens. Kijk die goed na, vink onderaan het vakje aan om de verklaren dat alles gecontroleerd en correct is, en klik vervolgens op ‘Aangifte indienen’ om je aangifte definitief in te dienen.

Een ingediende aangifte corrigeren

Wanneer je aangifte de status ‘Ingediend’ heeft, kan je éénmalig een correctie uitvoeren. Meer informatie vind je in deze artikels:

Zie je een slot-icoon lock-1 bij de status ‘Ingediend’? Dat betekent dat de toegestaande termijn om aanpassingen te doen overschreden is en je dus geen correcties meer kan uitvoeren. Indien je toch nog een correctie wil doorgeven, vragen we om contact met ons op te nemen.

Meer over de verschillende statussen die je aangifte kan hebben, lees je hier: De status van je aangifte.