Een nieuwe gebruiker toevoegen

In MyBebat heb je de mogelijkheid om binnen dezelfde organisatie met verschillende gebruikers samen te werken. Wil je een nieuwe gebruiker toevoegen? Volg dan deze stappen:

• Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op je organisatie (helemaal bovenaan)
  • Ga naar ‘Gebruikers’
  • Klik bovenaan op de knop ‘Gebruiker toevoegen’
  • Vul het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en klik op ‘Volgende’
  • Selecteer de gepaste rollen voor deze nieuwe gebruiker en klik op ‘Gebruiker toevoegen’. Je kan deze rollen achteraf steeds bijwerken.

De nieuwe gebruiker krijgt vervolgens een uitnodiging via e-mail om zijn/haar profiel op MyBebat te bevestigen. Hierin staat ook vermeldt welke rollen hij/zij toegekend kreeg.