Batterijen toevoegen via een import

Om te beginnen met het toevoegen van batterijen, ga naar 'Aangiften' en open een nieuwe aangifte of de bestaande aangifte van de periode die je wilt bewerken.

Er zijn twee manieren om batterijen toe te voegen door te importeren: vanuit een bestand of vanuit een eerdere aangifte.

Batterijen importeren uit een CSV, XML of Excel-bestand

• Klik bovenaan op ‘upload Importeren
  • Selecteer de optie ‘CSV, XML of Excel importeren
  • Kies een bestand van je computer om te uploaden door het in het venster te slepen of via de ‘Selecteer’ knop. De nodige templates in xml, xlsx of csv kan je hier ook downloaden door erop te klikken.
  • Klik op ‘upload Importeren

De batterijen zijn toegevoegd. Je kan de lijst indien nodig verder aanvullen door handmatig batterijen toe te voegen zoals beschreven in volgend artikel: Batterijen handmatig toevoegen.

Batterijen importeren uit een eerdere aangifte

• Klik bovenaan op ‘upload Importeren
  • Selecteer de optie ‘Ingediende aangifte importeren’
  • Selecteer via de dropdown de aangifte die je wenst te importeren uit de lijst.
  • Klik op ‘upload Importeren

De batterijen zijn toegevoegd. Je kan de lijst indien nodig verder aanvullen door handmatig batterijen toe te voegen zoals beschreven in volgend artikel: Batterijen handmatig toevoegen.